Peter: “Ik heb ambities en wil vooruit. Dat kan bij Oreel”

Peter

“Ik heb ambities en wil vooruit. Dat kan bij Oreel”

Ik werkte eerder bij een ander metaalbedrijf. Ik was daar 28 jaar in dienst, had een vast contract, maar dat bedrijf ging niet vooruit. Ik heb veel ambities en wil altijd een nieuwe uitdaging. Uiteindelijk besloot ik om mijn baan op te zeggen en om te gaan solliciteren bij Oreel. Dat was een grote stap, maar ik ben heel blij dat ik hem heb gezet.

Oreel is een vooruitstrevend bedrijf waar het werk heel divers is. Ik ben meewerkend voorman op de lasrobot-afdeling. Het komt hier niet voor dat je twee maanden aan hetzelfde product werkt. Twee dagen is al veel. Meestal doe je elke dag iets anders. Daarnaast krijg je hier vrijheid en eigen verantwoordelijkheden. Ook bij bijvoorbeeld het ontwikkelen van een product.

Ik vind machines geweldig. Oreel investeert regelmatig in nieuwe machines en software. Daar mag je ook bij meedenken. Dat vind ik mooi, dat de directie zich ook laat adviseren door de mensen die ermee gaan werken. Het is een bedrijf dat luistert naar zijn mensen. En als je ziet wat voor machines hier inmiddels staan… Doe het maar eens: in zo’n klein Fries dorp zo’n innovatief bedrijf neerzetten, een koploper in de metaalindustrie!

Op de werkvloer heerst saamhorigheid. Je helpt elkaar en trekt met z’n allen de kar. Er is ruimte voor een lolletje, er wordt hier ook wel geouwehoerd. De sfeer is goed en de werkomgeving fijn. Ik werkte bij het vorige bedrijf in echt in zo’n bedompt hok. Hier zijn de hallen ruim opgezet en lekker licht.

Vroeger was ik niet uit mijn bed te slaan. Sinds ik bij Oreel werk, sta ik meteen naast mijn bed als de wekker gaat.

 

Open Sollicitatie