Klaas Jan: “Oreel geeft ook zij-instromers mooie kansen”

Klaas Jan

“Oreel geeft ook zij-instromers mooie kansen”

Als je wilt aanpakken, dan kun je bij Oreel ook echt aanpakken. Je hoeft niet alles al te kunnen. Je krijgt hier de mogelijkheid om dingen te leren. Ik werkte tien jaar bij een reprografisch bedrijf toen ik iets anders wilde doen.

Werken met metaal vind ik leuk, ik deed het thuis wel eens hobbymatig. Zo kreeg ik de tip om bij Oreel te solliciteren. Ik zei: “Geef me een week om me te bewijzen”. Die kans kreeg ik en dat pakte goed uit voor beide kanten. Ik heb op verschillende afdelingen gewerkt en zo allerlei vaardigheden geleerd voordat ik voorman werd op de laserafdeling.

Ik ben trots op wat hier wordt bereikt. Het team is hecht. Iedereen krijgt veel vrijheid maar werkt wel goed samen. Het is mooi om het beste uit elke medewerker te halen en hen eigen verantwoordelijkheden te geven. Een mate van zelfstandigheid. Daardoor heerst plezier op onze werkvloer. We doen dit werk echt met elkaar.

Oreel is een gezond bedrijf dat constant groeit. Het heeft mogelijkheden om flink te investeren. Is een machine afgeschreven, dan wordt hij vervangen met het nieuwste van het nieuwste. Ik denk dat wij de enige zijn in de wijde omtrek met zulke hightech lasrobots. Omdat het een snelgroeiend bedrijf is, is er altijd uitdaging in het werk. Je kunt hier altijd nieuwe dingen leren als je dat wilt.

 

Open Sollicitatie