Kewin: “Als team zijn we een geoliede machine”

Kewin

“Als team zijn we een geoliede machine”

Ik werkte eerder bij een andere fabriek. Toen belde het uitzendbureau over een vacature bij Oreel. Ik begon als zetter en ben nu laserprogrammeur en junior werkvoorbereider. Sinds 2015 heb ik een vast contract. Naast mijn werk studeer ik ook werktuigbouwkunde.

Ik heb gezien hoe Oreel de afgelopen jaren is gegroeid. Ook qua techniek gaat dit bedrijf steeds vooruit. Elk jaar komen hier weer nieuwe machines, tools en mogelijkheden. En elk jaar kun je weer nieuwe cursussen volgen. Elke cursus grijp ik aan. Dit werk is hier constant uitdagend.

Ik zit met negen mensen op kantoor. We weten wat we aan elkaar hebben, vullen elkaar goed aan. We zijn een geoliede machine. Dat is wel een verschil met waar ik eerder werkte. Daar klokten mensen in en weer uit. Tijdens het werk hadden ze oogkleppen op.

Dat is hier totaal anders. We werken hier meer zoals een voetbalteam. Heeft iemand eens een off day, dan doet een ander een stapje extra. Maar we ouwehoeren zo nu en dan ook.

Het mooie aan techniek is dat de ontwikkelingen altijd doorgaan. En Oreel ook. Stilstand is achteruitgang en dit bedrijf wil juist vooruit. Dat vind ik erg fijn. Als je hier werkt, kun je ook aangeven wat je wilt. Bijvoorbeeld taken erbij of een nieuwe vaardigheid leren. Ze hebben hier allemaal het beste met je voor.

 

Open Sollicitatie