Marten: “Je hebt hier zekerheid doordat Oreel blijft groeien”

Marten

“Je hebt hier zekerheid doordat Oreel blijft groeien”

Ik werkte hiervoor bij een bedrijf dat jarenlang stilstond. De gemiddelde leeftijd lag hoog en er moest iemand omvallen wilde ik carriere kunnen maken, zeg maar. Ik wilde daar niet mijn hele leven blijven. Toen mijn moeder een vacature van Oreel stuurde, wist ik: ik ben precies wie ze zoeken! Ik solliciteerde meteen en werd aangenomen.

Je hebt hier veel mogelijkheden om te groeien. Het valt op dat bij Oreel best veel jongeren werken. En die mogen al heel snel op de nieuwste machines werken. Het is onvoorstelbaar wat hier aan werk wordt verricht en wat voor investeringen worden gedaan. Daaraan merk je dat dit een gezond bedrijf is.

Wat ik ook leuk vind, is de culturele mix. Er werken hier ook mensen die oorspronkelijk afkomstig zijn uit Somalië, Polen en Iran. We hebben onderling veel lol, maken grapjes met elkaar. Ik denk dat ik met negentig procent van mijn collega’s wel bevriend ben.

Je wordt hier geaccepteerd om je talent. Mensen zien wat je kunt. En lukt iets je niet, maar wil je wel heel graag, dan is er altijd wel iemand die je ondersteunt. Als je inzet toont, kun je hier verschillende dingen uitproberen en op verschillende afdelingen werken.

Ik weet zeker dat ik me hier nog jaren vermaak. Dat komt echt door de combinatie van diverse werkzaamheden en een gezond bedrijf. Je hebt hier zekerheid doordat Oreel door blijft groeien.

 

Open Sollicitatie