Joeri: “Oreel heeft qua machinepark het nieuwste wat er is”

Joeri

“Oreel heeft qua machinepark het nieuwste wat er is”

Ik begon bij Oreel als lasser, maar ben nu zetter. Het werk is nooit eentonig. We doen wel eens grote series, maar meestal is het werk elke dag weer anders. Sowieso kun je allerlei verschillende dingen doen als je dat wilt. Dat is het mooie van dit bedrijf. Ik heb nu een eigen plekje en dat bevalt me wel.

We werken met de nieuwste machines. Dat is één van de redenen waarom ik ervoor koos om voor Oreel te werken. Dit bedrijf heeft qua machinepark met meest nieuwe wat er maar is. Het speelt in op de toekomst. Daar wil je naartoe.

Voordat ik bij Oreel kwam, werkte ik in winkels. Waaronder een grote landelijke keten. Daar draaide alles om presteren en cijfers. Bij Oreel is de sfeer meer relaxt. Er wordt hard gewerkt, maar je voelt geen druk. De collega’s zijn leuk en collegiaal. Ze helpen je als dat nodig is en er wordt ook veel gelachen.

Ruim twee jaar werk ik nu bij Oreel. Dat doe ik via een omscholingstraject waar ik nog steeds mee bezig ben. Als ik mijn examen heb behaald, krijg ik een vast contract. Dat is mooi, want ik zie me hier nog wel lange tijd werken.

 

Open Sollicitatie