Nieuws

Nieuws

Vrouwen in de techniek

Vrouwen in de techniek (Door collega Marjolein Doets) De meeste carrières verlopen binnen de gebaande paden en dat betekent dat nog steeds weinig vrouwen voor een baan binnen de techniek kiezen. Jammer! Bij Oreel verwelkomen we graag meer vrouwelijke collega’s. ‘Een baan binnen de techniek is gewoon niet iets dat bij meiden opkomt als ze

Lees verder


Finalist Verkiezingen Friese Onderneming

Sytse Oreel is geïnterviewd door de NDC- Mediagroep inzake de finale voor de Verkiezingen Friese Onderneming van het jaar. Benieuwd naar het hele artikel? Klik op onderstaande link om het hele interview te lezen. Interview met Sytse Oreel, één van de drie finalisten.  

Lees verder


Finale Verkiezingen Friese Ondernemer

Maandag 2 maart heeft Sytse Oreel een presentatie mogen geven aan de jury voor de Verkiezingen Friese Ondernemer. Samen met 5 andere organisaties stond Oreel in de halve Finale. Oreel staat naast  Friesland Lease en Spinder Dairy Housing Concepts in de finale op dinsdag 22 september. Wij zijn ontzettend trots op deze prestatie! Klik hier

Lees verder


Waarom Friese metaalbedrijven samen optrekken in hun strijd om nieuw personeel

De Leeuwarder Courant schreef 29 augustus 2018 een persbericht over de samenwerking van Oreel, met andere Friese Metaalbedrijven. Klik hier om het persbericht te lezen.

Lees verder


Nieuwe website Oreel online!

Vanaf heden is onze nieuwe website online! Op de nieuwe website kunt vindt u alle informatie over Oreel en onze diensten en producten. Heeft u vragen? Neem dan contact op met ons team!

Lees verder