Nieuws

Nieuws

Oreel is genomineerd voor Friese onderneming van het jaar 2020!

De Leeuwarder Courant heeft een persbericht geschreven over de nominatie voor de verkiezingen Friese onderneming van het jaar 2020. Wij zijn ontzettend trots dat wij één van de zes genomineerden zijn. Klik hier om het persbericht te lezen.  

Lees verder


Waarom Friese metaalbedrijven samen optrekken in hun strijd om nieuw personeel

De Leeuwarder Courant schreef 29 augustus 2018 een persbericht over de samenwerking van Oreel, met andere Friese Metaalbedrijven. Klik hier om het persbericht te lezen.

Lees verder


Binnenkijken bij Oreel

In samenwerking met o.a. het UWV biedt Oreel zij-instromers de mogelijkheid een leer-werktraject te volgen. Mét baangarantie bij het positief afsluiten van het traject. Meer weten? Neem gerust contact met ons op. E-mail: s.delinde@oreel.nl of bel: 0518-431141.

Lees verder


Vrouwen in de techniek

Vrouwen in de techniek (Door collega Marjolein Doets) Als je als vrouw vwo hebt gedaan, dan ga je daarna naar de universiteit of het hbo. Een mbo opleiding in de metaalbewerking zal nooit in iemands hoofd opkomen, het is simpelweg geen optie.  Dat ik het later toch als optie ben gaan zien, was echt een

Lees verder


Nieuwe website Oreel online!

Vanaf heden is onze nieuwe website online! Op de nieuwe website kunt vindt u alle informatie over Oreel en onze diensten en producten. Heeft u vragen? Neem dan contact op met ons team!

Lees verder


Friese Onderneming van het Jaar 2020

Oreel is genomineerd voor Friese onderneming van het jaar 2020!

Bekijk nieuwsbericht