Carmen: “Je hebt hier veel variatie en actie”

Carmen

“Je hebt hier veel variatie en actie”

Ik heb een interieuropleiding gevolgd en ging daarna aan de slag bij een interieurwinkel. Dat viel tegen omdat ik daar de hele dag maar wat stond. Ik wilde dingen ontwerpen en maken en dat kon daar niet. Daarna ben ik schoonmaakwerk gaan doen bij een machinebedrijf. Ik merkte dat ik machines zo leuk vond dat ik bij Oreel heb gesolliciteerd.

Ik begon hier onderop en deed veel algemene dingen. Nu sta ik bij de laser en ook veel bij de lasrobot. Ik ben nu met mijn handen bezig, ik máák echt iets. Het werk is ook gevarieerd; je hebt hier weinig seriewerk. We hebben sinds kort een nieuwe laser op de afdeling. Een nieuwe machine betekent nieuwe dingen leren en sneller werk leveren. Dat vind ik mooi.

Binnen Oreel heb ik al op verschillende afdelingen gewerkt en er zijn nog afdelingen waar ik wil werken. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren, net zo lang tot ik weet hoe het werkt. Zo word ik nog breder inzetbaar en kan ik op meer plekken bijspringen als dat nodig is. Ik houd ervan om mijn collega’s te helpen. Ik denk dat ik daarom hier ook kansen krijg.

Ik ben sowieso altijd vrolijk, maar ik ga extra blij naar huis als ik veel werk heb mogen uitvoeren, als we mooi hebben samengewerkt en de onderlinge sfeer weer goed was. Dat is eigenlijk elke dag wel.

Open Sollicitatie